top of page

FqtConsulting

" Your Scientific Partner "

Το Όραμά μας

  • Όραμά μας είναι η διαρκής ανάπτυξη, ο εμπλουτισμός των υπηρεσιών μας, και η επέκταση μελλοντικά και σε άλλες αγορές, πάντα βασιζόμενοι σε μακροχρόνιες συνεργασίες και σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, έτσι ώστε η FQTConsulting να συνεχίσει να αποτελεί εχέγγυο ποιοτικών και ολοκληρωμένων επιστημονικών υπηρεσιών στο χώρο της Βιομηχανίας Τροφίμων.

 

Αποστολή μας

  •  η παροχή στη Βιομηχανία Τροφίμων υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες με επίκεντρο την  εταιρία-πελάτη καλύπτουν μεγάλο φάσμα υπαρκτών και εν δυνάμει  αναγκών κάθε εταιρίας του κλάδου, ανεξαρτήτως μεγέθους  και κατηγορίας προϊόντων.

Στόχος μας 

  • είναι η παροχή πρακτικών λύσεων όσον αφορά στην πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών μας, με τέτοιο τρόπο ώστε να συνεχίσουμε να αναγνωριζόμαστε ως Σύμβουλοι που παρέχουν υπηρεσίες καινοτόμες, ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου ποιότητας. 


Οι Αξίες μας

  •  Επαγγελματισμός, Πνεύμα πελατοκεντρικής συνεργασίας και ομαδικότητας, Αμεσότητα στην επικοινωνία και Σεβασμός στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε πελάτη μας, αποτελούν βασικές αρχές μας αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας.

 

  • Η εξειδίκευσή μας αποκλειστικά στα Τρόφιμα μας παρέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα να αντλούμε γνώση και να βρίσκουμε λύσεις. Είμαστε Ειδικοί Σύμβουλοι γνωρίζοντας σε βάθος τις απαιτήσεις, τα χαρακτηριστικά, και τον τρόπο λειτουργίας τηςΒιομηχανίας Τροφίμων.

 

  • Η FQT Consulting εδώ και 30 χρόνια έχει ταυτιστεί με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προσήλωση στη λεπτομέρεια και στην επιστημονική προσέγγιση των θεμάτων, για αυτό και η αγορά την περιβάλλει με εμπιστοσύνη και αναγνώριση.

 

Η Πρότασή μας

 

  • Οι υπηρεσίες μας και ο τρόπος που τις παρέχουμε βασίζονται σε μία απλή, αλλά ουσιώδη αρχή:

  • « Συμβουλεύουμε τους πελάτες-συνεργάτες μας και αναζητούμε μαζί τις κατάλληλες λύσεις μέσα από το σχήμα : Εκτίμηση - Ανάλυση – Πρόταση - Εφαρμογή »

 

Η ομάδα μας

Η Fqt-Consulting αποτελείται από ομάδα επιλεγμένων εξειδικευμένων επαγγελματιών συνεργατών. Εγγύηση αποτελεί η εμπειρία τριάντα χρόνων και η επιστημονική αναγνώριση στο χώρο του ιδρυτή της και συντονιστή της Ομάδας, Δρα Βασιλείου Τσουκαλά, Χημικού Τροφίμων, πτυχιούχου και διδάκτορος του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Μονάχου, ο οποίος έχει να επιδείξει μια επιτυχημένη και αναγνωρισμένη πορείας ως τεχνικός σύμβουλος κορυφαίων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών του κλάδου, καθώς και επιτυχημένη θητεία σε υψηλές θέσεις θεσμικών οργάνων του χώρου.


Τον πυρήνα της ομάδας πλαισιώνει ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρησιακής ανάπτυξης και μάρκετινγκ, με πτυχία Οικονομικών και Marketing, και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το ΙΕ Business School με εξειδίκευση στην επιχειρηματικότητα.


Η επιστημονική και τεχνική ομάδα μας αποτελείται και από καταξιωμένους επιστήμονες και τεχνικούς και καλύπτει όλο των φάσμα ειδικοτήτων του κλάδου. Ο καθένας διαθέτει πολυετή εμπειρία, εξειδίκευση και αναγνώριση στο χώρο και στο αντικείμενό του. Όλοι μαζί συνθέτουν μια ομάδα εμπιστοσύνης, που εγγυάται την απόλυτα επαγγελματική προσέγγιση των θεμάτων που αναλαμβάνει να χειριστεί.

 

Η πορεία και η εξέλιξή μας

Πρωτοεμφανιζόμενα στο χώρο το 1980, τα Χημικά Εργαστήρια «Δρ. Β. Τσουκαλάς» αρχικά προσέφεραν υπηρεσίες στην ανάλυση τροφίμων και στο μικροβιολογικό έλεγχο, βασιζόμενα στην εξειδίκευση του Δρος Τσουκαλά στη Χημεία Τροφίμων η οποία είχε αποκτηθεί με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα της Χημείας Τροφίμων του Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, ενός από τα κορυφαία και πρωτοποριακά ερευνητικά Ινστιτούτα παγκοσμίως.


Εδραιώνοντας με τα χρόνια τη θέση και το όνομά τους στην αγορά τροφίμων, τα «Δρ Β. Τσουκαλάς – Χημικά Εργαστήρια» αργότερα εξελίχθηκαν στην FQT Consulting αφουγκραζόμενα την αυξανόμενη ανάγκη της ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων για υψηλού επαγγελματικού και επιστημονικού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα του Ελέγχου και της Διασφάλισης Ποιότητας Τροφίμων, καθώς και σε αυτούς της Ανάπτυξης Προϊόντων τροφίμων και της Υποστήριξης σε Θέματα Νομοθεσίας Τροφίμων.

Κατά τη διάρκεια των τριάντα χρόνων επιτυχημένης και αναγνωρισμένης πορείας, υπό την Διεύθυνση του Δρος Τσουκαλά η FQT Consulting συνεργάστηκε με κορυφαίες Ελληνικές και διεθνείς Εταιρίες Τροφίμων και έχει να επιδείξει και να προσφέρει συσσωρευμένη εμπειρία, πολύπλευρη εξειδίκευση και βαθειά επαγγελματική γνώση των αναγκών και των τεχνικών θεμάτων της αγοράς.


Σήμερα, η Fqt-Consulting, έχοντας εμπλουτίσει και διαρκώς διευρύνοντας τις υπηρεσίες της,  ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων, προσφέρει δια μέσου της εξειδίκευσης, της εμπειρίας, και των συνεργατών της ολοκληρωμένες λύσεις, που καλύπτουν όλους τους τομείς και την καθιστούν ένα “one stop shop” σύγχρονης αντίληψης.

bottom of page